Den senaste
infon
kring allt som händer här hos oss på EAAB.

Vi söker ny Installationssamordnare

Publicerad: 2018-12-06

Vi söker ny Installationssamordnare

 

Capto HR

Publicerad:
2018-12-06

Vi söker nya medarbetare

Publicerad: 2018-10-04

Vi söker nya medarbetare.

 

Capto HR

 

Bildresultat för linkedin logo png transparent background

 

Publicerad:
2018-10-04

Vårt nya kontor tar form

Publicerad: 2018-09-21

Vi har vuxit ur våra lokaler och nu är arbetet med vårt nya kontor i full gång. Lars Hallgren Arkitektkontor AB har ritat byggnaden där vi ser fram emot att få fortsätta växa.

Sedan starten för fyra år sedan har vi gjort allt från renoveringar av kulturhistoriskt värdefulla byggnader till om- och nybyggnationer av olika kommunala lokaler så som skolor med mera. Vi har också byggt nya kontor och nu är det dags för vårt eget. Vi har sedan 2014 ökat vår omsättning varje år och i dag gör vi större och mer komplicerade projekt. Detta har gjort att vi blivit fler och nu har vi vuxit ur våra lokaler. När vi började planera för vårt nya kontor ville vi att det skulle vara något extra och nu ser vi fram emot att byggnationen drar igång så att vi kan flytta in så snart som möjligt.

Lars Hallgren har ritat byggnaden och beskriver den så här:

– Det är ingen typisk prefabricerad kontorsbyggnad utan ett hus med en modern design som sticker ut. Formspråket är rent och minimalistiskt och byggnaden är uppdelad i tre delar för att skapa en intressant helhetslösning.

 

 

En ljus entrédel i glas gör att man ser igenom hela byggnaden. Till höger finns själva kontorsbyggnaden som har en asymmetrisk väggyta och till vänster en kombinerad lagerdel och kontor.

– Vi har jobbat med intressanta materialval. Cortenplåt, som naturligt får en särpräglad brunrostig färg, ska kombineras med glas och en platsgjuten och brädformad betongyta. Det är material som vi arbetar mycket med i byggbranschen eftersom de är bra både ur ett hållbarhetsmässigt och ett estetiskt perspektiv.

Tomten ligger i det nya området Östra Fyrislund. Byggnaden har mycket ljusinsläpp där man ser ut mot en skogsdunge på baksidan. Det finns även en del som kan hyras ut till en extern hyresgäst.

 

 

– Det var väldigt roligt att ta fram EAAB:s nya kontor. Duktiga byggare vet förstås vad de vill ha men jag fick samtidigt fria händer. Det kommer att bli väldigt fint, säger Lars Hallgren.

Den moderna byggnaden speglar EAAB:s framtidstro. I de nya lokalerna får vi möjlighet att expandera och just nu söker vi en entreprenadingenjör och platschef till företaget.

Publicerad:
2018-09-21

Uppsala folkhögskola slutförd

Publicerad: 2018-08-30

Nu är projektet Uppsala folkhögskola slutförd.

Läs mer om projektet här.

 

http://eaab.eu/vara-projekt/uppsala-folkhogskola/

Publicerad:
2018-08-30

Nu börjar bygget av ny vårdcentral

Publicerad: 2018-03-07

Frågan om en vårdcentral i Almunge har debatterats sedan 1980-talet. Men under onsdagen var det dags för byggets första spadtag.

 

Läs mer här:

http://www.unt.se/nyheter/uppsala/nu-borjar-bygget-av-ny-vardcentral-4921240.aspx

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6377143265434566656

Publicerad:
2018-03-07

Plats åtta i Uppsala – nu söker vi kollegor för att klättra ännu högre!

Publicerad: 2018-01-18

EAAB är Uppsala läns åttonde mest aktiva byggare – efter bara fyra år. 2018 passerar vi 200 mkr i omsättning, varav 150 kommer från LOU-uppdrag. Det tycker vi själva är helt fantastiskt! Gör du också det, och vill bli en del av vårt viktigaste bygge – lagbygget? Skicka en ansökan till kristofer@eaab.eu Just nu söker vi platschefer och entreprenadingenjörer.

Läs mer här: http://www.byggvarlden.se/entreprenorerna-som-bygger-mest-119379/nyhet.html

Publicerad:
2018-01-18
Ladda fler